Visie en missie

Makelaars kunnen via onze kanalen een interesse wekken bij een breed publiek en moeten zo geen onnodige vervelende plaatsbezoeken organiseren. Dus het bespaart hen tijd, TIME IS MONEY!

De makelaar werkt met ons samen. Hij maakt gebruik van onze diensten en software.

Na onze service kan hij simpelweg virtual tours ontwerpen die hij met 1 muisklik kan delen op ons vastgoedportaal, hun website en sociale media… hij krijgt op deze manier een heel groot bereik op een unieke manier.

Ons voordeel:

- Immosee brengt instant Emotie

- Sowieso leveren we actueel de goedkoopste en de beste prijs/kwaliteit qua virtual tour software! Recensies.

- De software is compatibel bij eender welke 360° camera. Dus als er klanten reeds in het bezit zijn van een 360° camera… kunnen ze deze ook gebruiken...

- We upgraden de software naar de noden van de klant.

- De klant (immo) kan de virtual tour zowel via zijn eigen kanalen (zijn website) als onze kanalen gebruiken ( ons portaal is een extra publiciteit voor hem!)

- De software is wereldwijd in gebruik dus het is een product met heel wat standing! En ook volgens reviews op maat gemaakt voor vastgoedmakelaars...

- Virtual reality blijft alsmaar opkomen, het is kwestie van tijd dat iedereen op de kar springt! Geen immo zonder!

Tot slot zullen er altijd voor-en tegenstanders zijn inzake virtual tours binnen de makelaarswereld, doch is het kwestie van tijd. We leven nu éénmaal in een digitaal tijdperk dat alsmaar blijft evolueren...

Wij kunnen aan vastgoedmakelaars een win win situatie bieden, ze hoeven geen gecompliceerde software en dure camera’s te kopen.

We bieden tevens een online chatbox aan indien er problemen zijn bij het maken van een virtual tour (heel sterke service).

Full-Service: wij kunnen ook je website/webshop voor je opmaken.

Let's get you virtualized!