INCLUSIEF LEVERING

Virtual tour

Geen tijd om zelf je virtual tours op te maken? Wij doen het voor jou:

Service pakketten:

Je wil of kan de tour(s) niet zelf maken? We helpen je graag.

Aan de hand van het aantal 360° foto’s (drone 360° foto’s ook inbegrepen) zijn er volgende pakketten:

Wanneer immosee een drone moet inzetten om een kort intro-filmpje te maken van de omgeving en tuin is er een meerprijs van 300€ (EXCL BTW).

Indien je zelf een drone hebt en zelf beelden opmaakt, implementeert immosee deze voor jou in de virtual tour voor 60€. Weliswaar moet de video conform de wetgeving zijn én te bezichtigen op een vimeo of youtube kanaal.

In de bovenvermelde prijzen zijn de verplaatsingskosten niet meegerekend. Hiervoor rekent immosee een forfaitair bedrag van 40cent/km (heen en terug). Klik op 1 vd paketten - vul je bijkomende wensen in de 'opmerkingen' en wij bezorgen jou een offerte inclusief verplaatsingskosten. Bij OK offerte krijg je een factuur. Je staat binnen de 10 dagen in de kijker.

De bedoeling is hierbij dat Immosee 1 keer bij je langskomt, dit onmiddellijk voor de fotoshoot. Je hebt de virtual tour volledig binnen de 10 dagen.

Wat is een Virtual Tour?

Een virtuele tour is een rondleiding doorheen je pand, hotel, restaurant, school, showroom, buitenlocatie of bedrijf door middel van panoramafoto's.

De tour geeft de bezoeker de mogelijkheid je locatie alvast digitaal te bezoeken.

Met een 360 graden camera leg je letterlijk alles om je heen vast op beeld dankzij de beeldhoek van 360 graden.

In combinatie met een virtual reality bril beleef je de beelden alsof je er zelf bent.

Een virtuele tour is een set van 360 graden foto’s waarbij kijkers de mogelijkheid hebben om rond te kijken en te bewegen in de omgeving alsof ze er ook echt zijn. De kijkers kunnen zelf bepalen in welke richting zij bewegen, de tours van immosee zijn interaktief. Onze virtuele tours bieden unieke mogelijkheden, zoals het toevoegen van informatie hotspots, foto-albums, video’s, plattegronden, audio en nog veel meer. De virtuele tours zijn bovendien te bekijken in een internetbrowser vanaf elke computer, tablet of smartphone met Android en iOS. Daarnaast is het zeer gemakkelijk om de virtuele tour te implementeren op een website.

Wat zijn de voordelen van een Virtual Tour?

“GOOGLE VIRTUAL TOURS IS DE NIEUWE MANIER VAN ADVERTEREN”

Een virtual tour voor ondernemingen zorgt voor: nog meer bekendheid => meer verkopen => meer winst!

Beïnvloed het besluitvormingsproces van uw klanten via een Google 360° Virtual Tour!

Google heeft een marktaandeel van 80-85% voor zoekopdrachten en wordt daarom de grootste zoekmachine genoemd.

Met één enkele klik kunnen klanten met hun smartphones, tablets en computer hun bestemming verkennen via een 360° virtuele rondleiding.

Zo geraken online bezoekers nog sneller geïnteresseerd en getriggerd om langs te komen!

1. Mensen raken na het bezoeken van een virtuele tour geïnteresseerd om de plek ook in het echt te bezoeken.

Dit leidt er toe dat bedrijven met een virtuele tour meer verkopen, boekingen of reserveringen krijgen dan bedrijven zonder virtuele tour.

Zo krijgen hotels met een virtuele tour 48% meer boekingen en worden huizen met virtuele tours 4% duurder verkocht.

2. Websites met een virtuele tour worden gemiddeld 40% meer bezocht dan websites zonder virtuele tour.

Mensen besteden meer aandacht aan de informatie in een virtuele tour dan aan dezelfde informatie op een website. Dat komt omdat een virtuele tour interactiever is.

Een virtuele tour is daarom de perfecte manier om de belangrijkste informatie over uw bedrijf te vertellen.

3. Als een plek voor iemand niet in het echt te bezoeken is, is een virtuele tour een goed alternatief.

Met een tour kunt u mensen aan de andere kant van de wereld kennis laten maken met uw bedrijf.

Zo is uw bedrijf 24/7 te bezichtigen en dat zonder extra personeel in te hoeven zetten. Door een tour maken mensen kennis met uw bedrijf.

Zo wordt de spreekwoordelijke drempel die men over moet stappen om bij uw bedrijf naar binnen te gaan weggenomen, het biedt gewoonweg vertrouwen.

Enkele voorbeelden van virtual tours

Wat zijn de voordelen van panoramische camera's / 360 graden camera's

Panoramische, 360-graden observatie camera’s gebruiken een fisheye lens om de gehele omgeving en gebeurtenissen op te nemen, zonder blinde vlekken. Als er iets gebeurt kunnen zij de gebeurtenis volgen, voor, tijdens en na het plaatsvinden ervan. Omdat 360-graden camera’s zo’n grote omgeving in kaart brengen, kunnen zij het aantal benodigde camera’s om gebieden veilig te stellen verminderen, zelfs als het grote en hoekige gebieden zoals museums, parkeergarages en kruispunten betreft. Een enkele goed geselecteerde, strategisch geplaatste 360-graden camera kan een compleet overzicht van een locatie geven en kan gebieden waar je eerst vier of meer camera’s voor nodig had volledig dekken, zonder blinde vlekken. Door het gebruik van panoramische camera’s met een enkele lens is het niet meer nodig om een overall beeld samen te stellen door de beelden van meerdere lenzen te combineren. Zonder knippen en plakken heeft men dan een scherp overzicht van het totale gebied. Daarbij zijn 360-camera’s veel minder onderhevig aan mechanische gebreken. Kortom, met 360-graden camera’s zullen eindgebruikers een significante daling zien in de camera installatie- en onderhoudskosten, en een verbeterd overzicht van de betreffende locatie hebben.

Wat mag je opnemen?

Algemeen Wettelijke bepalingen:

https://www.iusmentis.com/maatschappij/privacy/filmen-cameratoezicht/

Hier zit niet tussen wat je juist wil?

Wij nodigen je uit op een koffie en maken een offerte op maat.

Let's get you virtualized!