Wie zijn we?

Samen leveren we een betaalbare virtual tour software met full-service.

Glenn De Cuyper, zaakvoerder DVS360

Momenteel 2 jaar actief in de virtual tour wereld. Het werd een uit de hand gelopen hobby. Intussen ben ik een google trusted fotograaf, dus ik mag virtual tours ontwikkelen voor google maps. Tevens heb ik mijn drone licentie behaald.
Samen met HGH heb ik IMMOSEE ontwikkeld! 
De reden waarom ik dit doe? Enige jaren terug waren virtual tours enkel mogelijk voor grote bedrijven. Tijden veranderen! De virtuele wereld wordt alsmaar toegankelijker! Ik wil dan ook graag mijn expertise aan iedereen doorgeven, zodat men zelfstandig aan de slag kan.
Ik garandeer je dat je geen spijt krijgt van Immosee. Het enige wat je jammer zal vinden is waarom je dit niet eerder hebt gedaan :-). 
Ondersteuning in je leerproces verzekerd!

Veerle De Rouck, zaakvoerder Het-Groene-Huis

Marketing... "shinen",  mensen en hun zaak helpen groeien... daar ben ik al jaren gepassioneerd mee bezig. Mee zijn met je tijd en zorgen dat je gezien wordt. Voor zijn op de concurrent, onderscheidend zijn. Dat is exact wat we bereiken met Immosee. Vanuit het gevoel en de emotie, toegevoegde waarde bieden. Je bent goed, nu gezien worden.  Daar draait het om... :-). Ik help je graag!

Let's get you virtualized!